Boek nu en krijg 10% korting!
Floris Ustel Midi
image

Boek nu en krijg 10% korting!

 

Als u nu boekt via onze eigen website ontvangt u 10% korting op uw reservering!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Ontbijt altijd inclusief
Geen extra reserveringskosten
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Locatie

Adres

Floris Hotel Ustel Midi
Luchtvaartsquare 6-8
B-1070 Brussel

Dichtbij gelegen metro/tram halte: Lemonnier, Clemenceau

De nabije omgeving

Ons hotel is dichtbij Gare du Midi gelegen (Zuidstation), een fantastisch startpunt om Brussel te verkennen. Wandelend naar het centrum zal niet meer dan 10 minuten in beslag nemen, en alle metro's/trams liggen om de hoek van het hotel. Ook zijn er gratis parkeerplaatsen beschikbaar dichtbij het hotel.

Het zuiden van Brussel beschikt over een authentieke omgeving met allerlei lokale bezienswaardigheden. Ons hotel ligt in het midden van het centrum en de modieuze stedelijke zones. De welbekende eet & antiek markten, de leuke winkeltjes en gezellige bars zijn allemaal met de voet te bereiken. Als u geniet van winkelen, dan zal de Louiselaan een fantastische keus voor u zijn. De gezellige en knusse Elsene (Ixelles) en Sint-Gillis (Saint-Gilles) zijn erg gemakkelijk te bereiken met tram, metro of de bus (10 minuten). Vergeet ook absoluut niet de Marollen te bezoeken (10 minuten), dat weer een eigen unieke mix heeft van lokale bevolking en antiek-kopers, traditioneel Brussels eten en de leuke terrasjes. Wat u ook absoluut niet mag missen op zondag is de Zuidmarkt, één van de grootste markten van Europa met zo'n 450 stands. De Zuidmarkt vindt elke zondag plaats van 6.00 tot 14.00 uur op en rondom het terrein van het Zuidstation. 

Aarzel niet om onze collega's iets te vragen, deze zullen u met alle plezier verder helpen en adviseren! 

Van plan andere steden te bezoeken?

Als u van plan bent om andere steden te bezoeken, het Zuidstation is om de hoek wat ervoor zorgt dat u in no-time overal zal kunnen zijn.